FORCELL vezeték nélküli töltő dokkoló Qi 3IN1 MagSafe 15W (fekete)
Nincs raktáron
A Solid Mag 3in1 mágneses vezeték nélküli töltő biztonságosan és gyorsan tölt fel három eszközt egyszerre. Kompatibilis az Apple termékekkel: iPhone, Apple Watch, AirPods. Támogatja a MagSafe és Qi töltési technológiát.

Egy töltővel több eszköz is tölthető, így nincs szükség több töltőre, így csökkentheti a rendetlenséget és helyet is takaríthat meg.

A biztonságos töltés egy olyan funkció, amely segít megvédeni eszközét a túltöltés, a túlfeszültség, a túlmelegedés és a rövidzárlat okozta károktól. Úgy működik, hogy figyeli a töltő feszültségét és áramát, és beállítja azt a készüléke számára optimális szintre. Ez segít a készülék biztonságának biztosításában.

A csúszásmentes gumilábak segítenek a tápegység helyén tartásában és megakadályozzák, hogy elcsússzon. Ezenkívül megvédik a felületet a karcolásoktól.

Három eszköz egyidejű gyors és biztonságos töltéséhez használjon legalább 25 W teljesítményű hálózati adaptert és gyorstöltő kábelt. Ha nem megfelelő hálózati adaptert és kábelt használ, a töltő nem tölti a telefont gyorstöltési technológiában, vagy nem tölt egyszerre 3 készüléket.
6 990 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről