Blog

Hogyan tartsa tisztán a telefonját és annak kiegészítőit?
09
Jún

Manapság a telefonok a mindennapjaink szerves részét képezik, amely során számos módon érintkeznek környezetünkkel. Így érdemes a készülékek higiéniájára figyelmet fordítani, ami néhány egyszerűbb praktikával nagy mértékben javítható.

Tudnivalók a vezeték nélküli fülhallgatók választásához
05
Máj

Rengetegféle vezeték nélküli fülhallgató közül választhatunk vásárlás során, de nehéz eldönteni, hogy melyik eszköz lenne megfelelő számunkra.

Mit jelent az 5D és 6D jelölés az üvegfóliáknál?
24
Ápr

Üvegfóliák választása során találkozhatunk a 3D, 5D és 6D kifejezésekkel, de ezeknek jelentése csak kevesebb helyen van feltüntetve.

Üvegfóliák keménysége
10
Ápr

Üvegfólia választásakor legtöbb esetben láthatjuk, hogy például 9H keménységű az üvegfólia. De azt nem tudjuk, hogy ez jónak számít-e vagy sem.

Tévhitek és igazságok a telefontöltésről
21
Márc

Sok tévhit és igazság terjed a telefonok töltésével kapcsolatban. Ennek járunk utánna ebben a bejegyzésben.

Telefonok fejlődésének története
12
Márc

A telefonok jelenlétét ma már természetesnek érezzük minden szituációban, de ez korántsem volt mindig így. Fejlődésük történetét nézve egy igazi sikertörténetet szemlélhetünk.

Telefontokok kiválasztási szempontjai
01
Márc

Az emberek zöme használ tokot a telefonhoz, de sok esetben ezek a tokok rossz választásnak bizonyulnak utólagosan. Ezért fontos lehet átgondolni a vásárlás elött, hogy milyen számunkra egy ideális tok.